Omelet met tomaat, roomkaas en bieslook

Deze omelet is perfect. Heerlijk. En het is ook nog eens een mooi recept, om te zien. Kortom,  een lekkere lunch met ei, tomaten, roomkaas en verse bieslook. De ingrediënten hieronder zijn voor 1 omelet, oftewel 1 persoon. Klaar in een kwartier!

INGREDIËNTEN voor omelet met tomaat, roomkaas en bieslook

  • omelet tomaat roomkaas bieslook2 eieren
  • een halve tomaat in stukjes
  • een eetlepel melk
  • 3 eetlepels roomkaas
  • verse bieslook
  • zout en peper naar smaak
  • eventueel nog geroosterd brood

Bereiding van omelet met tomaat, roomkaas en bieslook

omelet tomaat roomkaas bieslook21. Gooi de eieren, melk, zout, peper samen in een kom en begin met mixen.  Verhit een koekenpan op middelhoog vuur, beetje olie erin, en giet het mengsel erin. Laat het 5 tot 10 minuten bakken. 2. Strooi kleine stukjes roomkaas over een helft van de omelet, en doe over dezelfde helft de tomaat en de bieslook. Nog een minuutje extra bakken. Vouw de omelet nu dubbel met de bedekte kant onderop, en wacht 2 minuutjes totdat de roomkaas zacht is geworden, en nu kun je hem uit de pan halen! 3. Eventueel serveren met brood als je dat lekker vindt.

 

Leave a Reply