Pasta recepten

pasta met pesto

Wie houdt er nou niet van pasta? Het meest gegeten hoofdgerecht in Nederland in 2013. Of het nou om een koude pastasalade gaat, of een lekkere warme pasta carbonara, pasta is gewoon pasta! Ontdek onze heerlijke Italiaanse pasta recepten! Klik op de plaatjes om ze groter te maken! ———————————————————————————————————————————————————————————————————

pasta carbonara recept

Bekijk ons pasta carbonara recept! Het is erg makkelijk klaar te maken, binnen een half uur heb je al een heerlijke pasta carbonara op tafel staan! Dit pasta carbonara recept is een van onze favoriete pasta recepten.

Bereidingstijd: 25 minuten
Keukenskills nodig? Niet heel veel ——————————————————————————————————————————————————————————————————— pasta met pestoDit pasta met pesto recept is niet zomaar een pasta, het is zeker een van de favoriete soorten pasta’s onder veel Nederlanders. Voor 4 personen.

Bereidingstijd: 20 minuten
Keukenskills nodig? Weinig ——————————————————————————————————————————————————————————————————— pastasalade zalm fetaEen koude pastasalade met zalm, het klinkt al fris voordat je überhaupt al een plaatje ervan hebt gezien! Ideaal voor in de zomer, 4 personen en de bereidingstijd ligt aan of je de pasta laat afkoelen, of niet.

Bereidingstijd: 25 minuten (zonder koud laten worden!)
Keukenskills nodig? Zeer weinig ———————————————————————————————————————————————————————————————————
Een uitgebreidere pastasalade met zalm, zalmeitjes en komkommer. Alweer een koude pastasalade met zalm dus, alleen dit keer met wat meer details zoals witte wijn, zure room, slagroom, dille en bieslook. Voor 3 personen en heel lekker voor degene die echt een maaltijd voor de gevorderde koker op tafel wil zetten!

Bereidingstijd: 30 minuten (zonder koud laten worden!)
Keukenskills nodig? Redelijk wat
———————————————————————————————————————————————————————————————————
lasagne receptEr staat natuurlijk ook een lasagne recept hier op de website, maar of lasagne pasta is of niet, is discutabel. Wij vinden gewoon van wel, daarom staat de lasagne ook tussen de pasta recepten!

Bereidingstijd: 50 minuten
Keukenskills nodig? Ja, toch wel
———————————————————————————————————————————————————————————————————

macaroni ham kaas

Heerlijk, macaroni ham kaas. De studenten versie dan, voor minder dan €1 per persoon ben je klaar! Omdat macaroni ook pasta is, staat hij hier gewoon bij.

Bereidingstijd: 10 minuten
Keukenskills nodig? Nee

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *