Recepten met de letter G

Recepten met de letter G zijn er genoeg om op te noemen, wij hebben er zelf helaas nog maar een. Wel zijn er twee links naar externe websites uit ons netwerk: groene smoothies en gehaktballen.

gestoofde venkel bereidenSalade met gestoofde venkel

Kinderen zijn er altijd dol op omdat het zo zoet is, wij zijn er ook dol op: een gestoofde venkel salade. Venkel is een ingredient dat weinig in de keuken wordt gebruikt. Toch tilt venkel het gerecht naar een hoger niveau.

Bereidingstijd: 45 minuten
Keukenskills nodig? Redelijk wat

Externe gespecialiseerde websites

groene smoothiesGroene smoothies zijn gezond. Ze verlichten bepaalde gezondheidsklachten en ze zijn nog lekker ook! Het zijn eigenlijk gewoon fruitshakes met een bepaalde groente er doorheen. Bekijk het groene smoothie recept of doe gewoon ideeën op aan ingrediënten om door de groene shakes te doen. Groene smoothies: lekker, eenvoudig te maken en gezond dus! Kijk maar op het plaatje, zou jij dat niet willen proeven?

gehaltballen makenGehaktballen maken is niet alleen leuk, ze zijn ook nog eens VEEL lekkerder dan kant en klare gehaktballen uit de winkel. Het wordt op een verjaardag / feestje zeker gewaardeerd als je zelf gehaktballen maakt. Op deze website staan ook recepten voor soepballetjes, of het oud Hollandse  oma’s gehaktballen recept. Of toch liever Italiaanse gehaktballen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *