Recepten met de letter P

De P van onder andere pannenkoeken recepten, pastasalades, en nog meer heerlijke recepten met de letter P!

Pannenkoeken recept

pannenkoeken receptHeerlijke pannenkoeken, dat is wat iedereen elke vrijdagavond wel zou willen eten. Dit pannenkoeken recept is ook heerlijk! Je kunt met de ingrediënten van dit recept 10 pannenkoeken maken.

Bereidingstijd: 30 minuten
Keukenskills nodig? Een klein beetje

pasta carbonara receptPasta recepten

Bekijk ook onze verzameling van de lekkerste pasta recepten! Het favoriete hoofdgerecht van toch wel heel veel Nederlanders. Bekijk onze eigen pasta recepten! Waaronder…

Externe gespecialiseerde websitesAmerikaanse pannenkoeken

Pannenkoeken-recepten.nl. Wil jij gewoon het enige pannenkoeken recept? Of wil je weten hoe pannenkoeken maken nou officieel moet? Misschien wil je wel hartige pannenkoeken maken zoals pannenkoeken met gehakt en champignons? Of ben jij meer van de Amerikaanse pannenkoeken? 😉 Nou, je ziet het al. Op deze website staat werkelijk alles wat met pannenkoeken te maken heeft. Met duizenden maandelijkse bezoekers is het de populairste website over pannenkoeken! Enjoy!

Koude pastasalade kip


Pasta-salade.nl. De website voor de lekkerste pastasalade. Koude pastasalade met zalm, een vegetarische pastasalade. Niets is te gek op deze website, zelfs pastasalade weetjes staan erop! Wil jij eens een andere pastasalade maken dan degene die je altijd maakt? Een frisse pastasalade met zalm in plaats van diegene die je altijd met kip doet? Kijk dan snel op deze website!

 

spaghetti carbonara
Pastacarbonara.nl. Een website vol met pasta carbonara recepten en tips.  Pasta carbonara van Jamie Oliver, of de bekende variatie spaghetti carbonara. Ook een uitgebreide uitleg over hoe je nou het beste de carbonara saus kunt maken. Kortom, wil je spaghetti carbonara maken? Dan moet je absoluut deze website bezoeken.

 

3 reacties

  1. Ik ben geen hele grote koker, maar als ik eens lekker kook dan zoek ik bijna altijd wel een recept op het internet op, maar de pastasalade met zalm van pasta-salade.nl is echt een toppertje!

  2. Pannenkoek met gehakt en champignons, het klinkt raar en dat was het ook, desondanks het proberen waard! ;). We hebben het net tussen de middag gegeten ivm mn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *